Olet kaunis – nyt on aika juhlia sitä.

Tutustu kuvaajaan

 

Kuinka minusta tuli boudoirkuvaaja?

 
 
tasapaino-2 (2).jpg
 
 
 

Ostin ensimmäisen järjestelmäkamerani vuonna 2011. En muista, koska olisin ollut yhtä innoissani, kuin sinä päivänä, kun uusi kamera oli kädessäni.

Ensin räpsin sillä kaikkea, mitä linssin toisella puolella näin. Sitten opettelin käyttämään. Seitsemän vuotta myöhemmin olin kuvannut häitä, tuotteita, pariskuntia ja muotokuvia. Ruokaa, maisemia, ihmisiä, kaupunkeja.

Kaikkein eniten rakastin kuvata huomenlahjakuvia.

On vaikea selittää miksi, mutta yritän. Kun on kasvanut tytöstä naiseksi ja koko elämänsä enemmän tai vähemmän vihannut omaa kehoaan ja kasvojaan, tuntuu melko hyvältä ja merkitykselliseltä saada joku toinen (joka ehkä on käynyt saman läpi kuin itsekin) tuntemaan itsensä upeaksi juuri sellaisena kuin on.

Boudoirkuvaus on aivan liian aliarvostettua. Kyse ei ole vain kuvista, joissa joku esiintyy vähissä vaatteissa. Kyse on itsetunnosta ja itsensä kokemisesta kauniiksi.

Siksi rakastan boudoirkuvausta: sillä voi olla valtava vaikutus kuvattavaan.

Kuvaus voi jännittää – tietenkin! On huimaavaa paljastaa itsensä toiselle ja olla kuvattavana vähissä vaatteissa. Mutta sekin on osa boudoirkuvauksen viehätystä: pelon yli pääseminen.

Eiköhän tämä riitä minusta – nyt tahtoisin kuulla sinusta ja siitä, minkälaisista kuvista sinä haaveilet? Pistä viestiä, niin jutellaan!